Wilt u Customer Interaction Excellence (CIX) bereiken? 

Met het KCM Professionals CIX Assessment maakt u uw klantcontact inzichtelijk. U herkent het vast wel: welke strategie moet u kiezen? Wat is nieuw? Hoe kunt u uw doelen beter halen? Hoe krijgt u inzicht in uw prestaties in vergelijking met anderen? Daar kan het CIX Assessment bij helpen. U meet hoe u nu presteert hoe groot de afstand tot uw doel is. U ontvangt een maatwerkrapport met concrete actiepunten – door ons expertteam. Daarin vergelijken wij uw resultaten, met best practices.

De 5 ‘stages of excellence’  van CIX
CIX assessment bestaat uit 5-fasen van excellence op maximaal 300 punten. Dit helpt bij het in kaart brengen van het niveau van uw organisatie.

Meet uw klantinteractie door de gehele organisatie

Gebruik het Customer Interaction Excellence Assessment als vertrekpunt.

Kies voor CIX omdat:

  • U professioneel en gericht in actie wil komen met uw klantcontact.
  • De juiste acties op het juiste moment gepland moeten worden.
  • U echt waarde wil toevoegen.
  • Draagvlak nodig heeft voor uw CIX plannen.
  • U wil groeien, ontdekken of verbeteren.
  • Uw klanten de juiste service op het juiste moment verdienen.

 

CIX met het hele team

KCM zet organisaties in de eigen kracht. Wij bepalen niet hoe u presteert; dat meet u zelf! Gemakkelijk, snel en volgens de High Performance Organisatie richtlijnen. U kunt CIX doen als self-assessment of als workshop.

Self-Assessment
U gaat zelf aan de slag met ons CIX-framework. Resultaten staan in het CIX-dashboard. Wij ondersteunen bij de
voortgang en maken een expertrapport met helder overzicht van de huidige situatie, de doelen waarover u het assessment heeft ingevuld en onze visie op de stappen om te komen waar u wilt zijn.

Workshop-Assessment
In een workshop begeleidt een expert het proces. Stakeholders overleggen en leren veel snel van elkaar. Wij ontzorgen de deelnemers. U ontvangt een diepgaand rapport met onze expert opinions en aanbevelingen.

Volg uw CIX voortgang

Meet op de punten die u belangrijk vindt, waar u staat en waar u naartoe wilt groeien. Doe CIX elk halfjaar en volg de vooruitgang op de voet! Neem snel contact op om een CIX demo aan te vragen. CIX is gemaakt voor 40 experts met elk 15-20 jaar ervaring in klantinteractie. U kunt kiezen uit 300 categorieën. Wij zijn er zeker van dat ook voor u, alle belangrijke drivers erin zitten.

CIX Framework in 4 kwadranten

Het framework richt zich op alle essentiële onderwerpen binnen klantinteractie.

Omnichannel & digitalisering
De mate waarin de naadloze klantreis en klantgemak geboden worden. Digitale transformatie, kanalen en journeys.

Toekomst
Kijken naar de mogelijkheden van uw organisatie om vernieuwend en onderscheidend te blijven. Trends en innovatie.

Operational Excellence
De mogelijkheden en kansen van uw prestatie en efficiëntie in de uitvoering van uw klantcontact. Organisatie, sourcing, medewerkers en processen.

Waarde & relevantie
Het niveau van toegevoegde waarde in CIX naar commercie en klantbehoud. Sales, Klanttevredenheid en Customer Loyalty.

Methoden van assessen

Tijdens een assessment worden huidige en gewenste situatie rondom klantinteractie en service in kaart gebracht. U verdiept zich in de relevante onderwerpen aan de hand van heldere situatie-beschrijvingen en discussies.

U ontdekt waar verbeteringen vandaan moeten én kunnen komen. U bereikt consensus met uw stakeholders.

In een korte doorlooptijd wordt de complexe en dynamische klantcontactorganisatie op bruikbare manier in de toekomst gezet met concrete en actiegerichte plannen.

Wilt u weten wat wij samen met u kunnen bereiken?

Neem dan snel contact met ons op! Wij kijken samen met u waar het potentieel ligt voor uw organisatie. Samen gaan we voor de beste klantinteractie voor uw organisatie!

Contact