Menselijke maat
Zondag 11 juni 2021 was het Wereldbevolkingsdag – ook wel ‘Internationale Dag van de Bevolking’ genoemd. Op deze dag wordt er aandacht gevestigd op de bevolkingsgroei van mensen op de aarde. Anno 2021 zijn dat er al ruim 7 miljard. Zorg dat je klanten zich geen nummertje voelen. Hoe? Met de Klantbeleving Analyse van KCM Professionals.

Aan de slag met Customer Feedback
Excellente organisatie luisteren naar hun klanten. Feedback van een klant geeft belangrijke input om producten, dienstverlening en service te optimaliseren. Maar hoe zorg je ervoor dat de ‘voice-of-the-customer’ hoorbaar wordt? Customer feedback bestaat uit verschillende onderdelen. De belangrijkste zijn: openstaan voor respons, het meten van klanttevredenheid, social media-analyse en klachtenmanagement.

 

 

 

 

Doe de Klantbeleving scan
Nieuwsgierig hoe uw klanten uw dienstverlening ervaren? Met de Klantbeleving scan maken wij voor u inzichtelijk waar u nu staat en waar u zou moeten staan, afgezet tegen de KCM Benchmark Experience. Een unieke scan met een duidelijke focus op klantbeleving.

Klantbeleving meten
Bij klanttevredenheid draait het eigenlijk om de klantbeleving. Customer Experience, als je het mooi wil zeggen. Een goed klantcontact leidt niet alleen tot betere klanttevredenheid, maar doet nog zo veel meer voor jouw klanten en organisatie.

 

Wilt u weten wat wij samen met u kunnen bereiken?

Neem dan snel contact met ons op! Wij kijken samen met u waar het potentieel ligt voor uw organisatie. Samen gaan we voor de beste klantinteractie voor uw organisatie!

Contact