Maak kennis met KCM Professionals

KCM Professionals is een Nederlands bedrijf dat zich sinds 1999 richt op het ontwikkelen, verbeteren en besturen van Customer Experience Management. KCM Professionals levert u de benodigde kennis en ervaring door de inzet van onze specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in klantbeleving. De vijf kernwaarden van KCM Professionals:
Gedreven – professioneel – zelfbewust – betrokken  – deskundig

 

Karakter 
“Het karakter van KCM Professionals in trefwoorden: pragmatisch, mensgericht, doen wat je belooft, met tempo en diepgaande kennis van klantbeleving én klantcontact.”

 

KCM Professionals bestaat ruim 20 jaar

Voorheen als Ferment Management en BRW Groep. In 2020 zijn de organisaties samengevoegd in het belang van synergie, ambities en mogelijkheden voor onze opdrachtgevers. KCM Professionals is één van de grootste nationale adviesbureaus in Customer Experience en is opgericht in 1999.

KCM staat voor de professionalisering van klantcontact. Wij willen vanuit onze missie, kernwaarden, creativiteit en pragmatische aanpak een inspiratiebron zijn voor onze klanten.
Hierbij richten wij ons op het ontwikkelen, verbeteren en besturen van Customer Interaction Excellence.

Wij zijn gespecialiseerd in klantbeleving. Zo leveren wij alle benodigde kennis en ervaring door de inzet van onze specialisten.

Wij staan klaar om uw partner te zijn om uw klantcontact te optimaliseren!

 

 

Missie

Organisaties richten zich op hun kernprocessen. Een optimale klantbeleving als onderdeel van het Customer Experience Management programma, is hierbij van essentiële waarde voor het bestaansrecht van organisaties. Op dit vakgebied willen wij een toonaangevende speler zijn.

Visie

KCM streeft naar optimale klantbeleving, waarbij het evenwicht tussen kwaliteit, service, kosten en klanttevredenheid dient te worden gerealiseerd. In één keer goed, via elk gekozen kanaal, klantgericht én met passie.